0
  • NEma proizvoda u košarici

0
  • NEma proizvoda u košarici

Edukacija

Vještina korištenja prirodnih sastojaka iz plodova zemlje i mora postala je sastavni dio mediteranske višetisućljetne tradicije. Esensa Mediterana predstavlja bit mediteranske njege lica i tijela…

Esensa Mediterana exclusive natural cosmetics, Prirodna kozmetika, tvornica prirodne kozmetike, Esensa Mediterana showroom, Esensa Mediterana shop

U Dermoestetiku je posebna pažnja posvećena edukaciji kozmetičara kao važnom čimbeniku cjelovitog profesionalnog pristupa. Edukacije mogu biti za početnike koji se prvi puta susreću s proizvodima iz naše palete, ali i periodične u cilju osvježavanja starog znanja i usvajanja novog. Sistem “know-how” u stvaranju vrhunskih kozmetičara – terapeuta od presudne je važnosti jer samo visoko obrazovan kozmetičar može pratiti suvremene tijekove i biti uspješan u ovom poslu.

Edukacije se također dijele na teorijski i praktični dio. Na njima sudjeluje više kozmetičara, a uz sastav proizvoda Esense Mediterane uče se i specifični protokoli u intenzivnim tretmanima kao i specifične masaže koje su za vas kreirali naši stručnjaci poput:

  • Masaža 1000 otoka
  • Mediteranska masaža
  • Esensa Mediterana različite masaže lica

Ako ste zainteresirani za rad s proizvodima Esense Mediterane, dostavite nam svoje podatke putem e-maila info@dermoestetik.hr ili kontakt obrasca kako bismo vas mogli obavijestiti i prema dogovoru uvrstiti u edukaciju. Edukacije se održavaju periodično, ovisno o broju zainteresiranih polaznika te se s obzirom na lokaciju većine polaznika dogovara lokacija i grad.

Dodatne informacije potražite na:

Trening centar Novigrad

Rijeke Dragonje 1,
Industrijska zona Vidal,
52466 Novigrad – Cittanova

tel: 052 732 366, 052 732 342
info tel: 0800 23 23 23
e-mail: info@dermoestetik.hr

Trening centar Poreč

Wellness Esensa Spa, hotel Parentium – Poreč
tel: 052 451 346

Share via:

Copyright © 2019 Esensa Mediterana. All Rights Reserved. SHOP - Pravila privatnosti, opći uvjeti korištenja i prodaje