Posebnu pažnju posvećujemo edukaciji kozmetičara kao važnom čimbeniku cjelovitog profesionalnog pristupa. Educirati se mogu početnici koji se prvi puta susreću s proizvodima iz naše palete, ali nudimo i periodične edukacije u cilju osvježavanja starog znanja i usvajanja novog. Sistem “know-how” u stvaranju vrhunskih kozmetičara – terapeuta od presudne je važnosti jer samo visoko obrazovan kozmetičar može pratiti suvremene trendove i biti uspješan u ovom poslu.

Edukacije se također dijele na teorijski i praktični dio. Na njima sudjeluje više kozmetičara, a uz sastav proizvoda Esense Mediterane uče se i specifični protokoli u intenzivnim tretmanima kao i specifične masaže koje su za vas kreirali naši stručnjaci poput: Masaža 1000 otoka, Mediteranska masaža, Esensa Mediterana različite masaže lica.

edukacije3

Ako ste zainteresirani za rad s proizvodima Esense Mediterane, dostavite nam svoje podatke putem e-maila info@dermoestetik.hr ili kontakt obrasca kako bismo vas mogli obavijestiti i prema dogovoru uvrstiti u edukaciju. Edukacije se održavaju periodično, ovisno o broju zainteresiranih polaznika te se s obzirom na lokaciju većine polaznika dogovara lokacija i grad.

Edukacije kozmetičara u Zagrebu

Pozivamo vas na naše tri subotnje edukacije koje će  održati u Zagrebu na lokaciji Fabula De Forma Akademija, Radnička cesta 1a ( Business Park):
18. ožujka, 22. travnja, 20. svibnja 2023. godine.
Više detalja pročitajte u posebnom prilogu. 

DODATNE INFORMACIJE

TRENING CENTAR NOVIGRAD

rijeke Dragonje 1,
Industrijska zona Vidal,
52466 Novigrad – Cittanova

Tel: +385 52 732 366
Tel: +385 52 732 342
Email: info@dermoestetik.hr

PREDBILJEŽBA EDUKACIJA