Istrian wine therapy - ritual vinoterapije

Usporite proces starenja uz terapiju koja:

• stimulira
• tonificira
• regenerira

U terapiji se koristi domaće ulje od sjemenki vinove loze i koštice vinove loze za eksfoliaciju kože uz smeđi šećer, maslinovo ulje, ekstrakt lišća crvene vinove loze, raffermin od soje za tonifikaciju, pšenični polipeptidi, alge.

Lifto rose - stem cell - ritual ružama

Odaberite tonifikacijsko-regenerativni anti age tretman lica

Profesionalna njega uz šalicu čaja od ruže dobar je način na koji bi trebalo započeti ovaj wellness ritual obasut ružama. Miris ruže djeluje na žensku (yin) energiju, a najnovija istraživanja pokazala su da ružino ulje utječe i na hormonalnu ravnotežu žena te pomaže kod depresivnih stanja. Osim suptilne energije i specifičnog protokola laboratorij Esense Mediterane dodao je i druge fitoterapijske aktivne sastojke poput Raffermina, Lifti Line, ekstrakta nevena , soje te ekstrakata ruža:

• Rosa Canina
• Rosa Moschata

koje su ovaj wellness ritual učinile kompletnim po pitanju učinkovitosti preparata te osjećaju luksuza na koži svake žene.

Coffee break - rituali zelenom kavom

Ovaj drenažno regenerativni tretman, ritual zelenom kavom nastao je kao jedna vrsta luksuzne ponude wellness centara, ali i kao plod medicinskih ispitivanja objavljenih u Jurnal of International Medical Reserch 2007. U proizvodima se kao aktivna tvar nalazi kofein. U organizmu djeluje kao diuretik i antioksidans.

U ovom wellness ritualu osim ugode, koristimo se djelovanjem aktivnih supstanci, koje daju optimalno drenažno-regenerativni učinak te uz peel off masku rezultati su uočljivi već od prvog tretmana na Vašem licu.

Golden life - rituali 24 k zlatom

Podarite sebi eliksir ljepote i mladosti uz ovaj luksuzni regenerativni tretman s 24 karatnim zlatnim listićima. Ekskluzivni tretman za zrelu kožu s 24 k listićima zlata vraća koži:

• vitalnost
• tonus
• luminoznost

Zlato, osim što je simbol luksuza, stimulira stanice protiv djelovanja slobodnih radikala te ima dobar regenerativni učinak. Danas se 24k zlato koristi u mnogim prestižnim kozmetičkim kućama diljem svijeta u intenzivnim luksuznim anti-age tretmanima.