Cijene proizvoda istaknute su uz sami proizvod i vrijede za sve oblike plaćanja. Sve cijene su s iskazanim PDV-om.

Kupac plaćanje može realizirati na sljedeće načine:

• gotovinom u poslovnici prilikom osobnog preuzimanja na adresi Ulica rijeke Dragonje 1, 52466 Novigrad
• pouzećem putem GLS kurirske službe samo za narudžbe na područje Republike Hrvatske.
• općom uplatnicom ili virmanom, nakon zaprimljene narudžbe, a za vrijeme radnog vremena, šaljemo Vam ponudu na Vašu e-mail adresu na temelju koje ćete platiti u bilo kojoj banci, pošti, FINA-i ili internet bankarstvom.

Kod plaćanja kreditnom karticom transakcija se najprije prosljeđuje na predautorizaciju, a konačna autorizacija obavlja se tek kada se utvrdi dostupnost svih naručenih proizvoda. Ako je narudžba ispravno zaprimljena, Dermoestetik group d.o.o. će elektroničkim putem u obliku e-pošte obavijestiti Kupca o tome da je narudžba zaprimljena odnosno da je proizvod naručen.
U slučaju da Dermoestetik group d.o.o. ne može isporučiti naručeni artikl, kupac dobiva obavijest da je rezervirani iznos storniran, a banka koja je rezervirala iznos za autorizaciju stornirani iznos vraća Kupcu. Ako naručeni proizvod nije raspoloživ na skladištu, ili je narudžbu moguće samo djelomično kompletirati Dermoestetik group d.o.o. će obavijestiti Kupca o proizvodima koji trenutačno nisu raspoloživi, te ga izvijestiti o roku u kojemu je moguće proizvode dostaviti. Kupac može odlučiti hoće li odustati od kupnje u cijelosti, hoće li kupiti samo trenutno raspoložive artikle, ili će čekati da se cijela narudžba kompletira. Ako je proizvod naručen, a kao način plaćanja odabrana opća uplatnica ili plaćanje gotovinom, Dermoestetik group d.o.o. se obvezuje rezervirati proizvod u trajanju od 5 radnih dana. Nakon isteka toga roka, Dermoestetik group d.o.o. ne jamči raspoloživost proizvoda.

Ukoliko kupac izvan Republike Hrvatske plati kreditnom ili debitnom karticom putem naše internet trgovine sustav će automatski naplatiti 37,50 kn poštarine, u tom slučaju poslati ćemo Vam link za dodatnu uplatu nakon što izračunamo iznos poštarine za Vašu zemlju.

Ukoliko kupac umjesto dostave izabere opciju osobnog preuzimanja u poduzeću Dermoestetik naknada za dostavu se ne naplaćuje. Rok za preuzimanje naručenog proizvoda je do 10 radnih dana.
Kupac izvan Republike Hrvatske plaćanje može izvršiti samo putem kreditnih i debitnih kartica.