Ritual vinoterapije - Istrian wine therapy

Stimulirajući i regenerativni tretman. Isprobajte terapiju koja stimulira, tonificira, regenerira te je idealna za usporavanje procesa starenja kože tijela.

Vinoterapija zbog velike antioksidativne snage te regeneracije prirodnim aktivnim supstancama svrstava se u sam vrh wellness i moderne kozmetološke ponude. U liniji Esense Mediterane toj smo prirodnoj vinoterapiji pojačali tonificirajuće i anticelulitno djelovanje u njezi tijela kao bi dobili optimalan učinak i klijentovo zadovoljstvo!

Body ritual golden

Podarite sebi eliksir ljepote i mladosti uz ovaj revitalizirajući luksuzni tretman tijela sa listićima 24k zlata. Ritual može započeti s čajem od zlatne ruže koja se rastapa u vodi miješanjem…Tretman masaže tijela s koloidnim i 24 k zlatnim listićima eksluzivni je doživljaj kojeg izvode dva terapeuta uz četveroručnu masažu i posebno odabranu glazbu… Ritual slavi život kao najdragocjeniju organsku i duhovnu supstancu planete te «pozlaćuje» ga dragocjenim supstancama linije Esensa Mediterana. U ovom ritualu vodi se klijenta specijalnim relax manipulativnim tehnikama rada (dva terapeuta) u stanje potpune opuštenosti i regeneracije duha i tijela.