Dostava

Na svakoj zaključenoj narudžbi naznačena je cijena dostave. Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda. Kupljeni proizvodi mogu se dostaviti na području Republike Hrvatske, kao i u inozemstvu, prema uvjetima koji vrijede za svako područje dostave.

Troškovi dostave proizvoda naručenih u online shopu Esensa Mediterana na području Republike Hrvatske:

• narudžbe do 55 € / 414,40 kn plaćaju se po tarifi od 5,98€ / 45,06 kn
• narudžbe iznad 55 € / 414,40  kn imaju BESPLATNU DOSTAVU (vrijedi samo za područje Republike Hrvatske)

Svi proizvodi dostavljaju se putem kurirske službe GLS.

Obrada narudžbe traje do 4 dana, a rok isporuke je do 10 radnih dana od dana zaprimljene uplate. U rok isporuke uključen je i dan obrade narudžbe, vrijeme potrebno za kompletiranje i pakiranje proizvoda, te isporuku paketa od strane dostavne službe. Za pošiljke adresirane na otoke i manja mjesta rok za uručenje može se produljiti zbog posebnog reda vožnje.

Za veliku količinu naručenih proizvoda rok isporuke je do 4 tjedna u što se uključuje i dostava u inozemstvo.
Dostava za inozemstvo se naplaćuje po cjeniku GLS-a.

Proizvodi će biti složeni i zapakirani na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.
U cijenu dostave uključeno je pakiranje proizvoda. Dostava se obavlja prema uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi. Ako se proizvod koji je upućen Kupcu odnosno Primatelju vrati Dermoestetik group d.o.o. jer dostavna služba nije uspjela izvršiti dostavu, Kupac će o tome biti obaviješten e-poštom te će mu biti ponuđene sljedeće mogućnosti:

Da se naručeni proizvod na zahtjev Kupca ponovno dostavi na adresu Kupca odnosno Primatelja ili da naručeni proizvod preuzme na adresi Dermoestetika Ul. rijeke Dragonje 1, 52466 Novigrad, uz plaćanje transporta i vraćanja u Dermoestetik d.o.o. po cijeni od 9,95 €/ 75,00 kn, te dodatno za još jedan transport ukoliko Kupac želi primiti proizvod putem kurirske službe.