Beauty savjeti

3 važna razloga zašto biste trebali koristiti serum za lice

Kad jednom otkrijete moć kvalitetnog seruma za lice, teško ga preskačete u svojoj dnevnoj rutini. Zato vas podsjećamo na 3 važna razloga zašto biste trebali koristiti serum za lice.

1. pored ampula, serum je kozmetički preparat s najvećom koncentracijom aktivnih sastojaka 
2. sastojci su molekularno maleni te stoga serum brzo prodire u kožu, dovoljno ga je ujutro i navečer natipkati prstima na očišćenu kožu lica i vrata.
Svaka krema za lice ima manje sastojaka od seruma i veće molekule, ali krema ima svoju zaštitnu ulogu i odlično se nadopunjuje sa serumom.
3. serumi mogu biti vodeni, uljni ili fluidne emulzije, no svi imaju istu svrhu, a to je da u što kraćem roku poprave stanje kože 

Kako odabrati odgovarajući serum za lice?

Odabir seruma za lice treba biti prema stanju i tipu kože. Vrlo rado ćemo vam dati savjet što se tiče naše ponude seruma za lice (javite nam se porukom).  Izdavajamo naših 5 vrlo popularnih seruma za lice:

  1.  Hijaluronski serum, sa 7 molekula hijaluronske kiseline, lagane, fluidne teksture, brzo se upija. Oduševljava rezultatima, za razne je tipove i razna stanja kože. Glavni zadatak mu je bogata i dubinska hidratacija, a koži vraća i elastičnost, čvrstoću i pruža zdrav sjaj.
  2.  Caviar Gold serum, reaktivira stanične funkcije, vraća koži energiju, obnavlja i dubinski zadržava hidrataciju u koži. Idealan je za kožu iznad 40-te godine kao anti-age njega.
  3. Precious Oil uljni serum od 3 ruže i retionom predstavlja naš zlatni standard za smanjivanje bora, a posebno ga voli suha koža.
  4. Hydro lifting serum  – ovaj svilenkasti i visoko koncentrirani serum s hijaluronskom kiselinom i ekstraktima algi osigurava dubinsku hidrataciju i učvršćivanje kože lica.
  5. Puri activ serum – zahvaljujući ekstraktu čajevca, lavande i metvice, ovaj serum smanjuje stvaranje sebuma i mitesera, smanjuje upalu i potiče regeneraciju kože. Nanosi se na problematična područja, odnosno, lokalno na prištiće.

*Navedeni serumi su dostupni putem našeg web shopa.