MEDITERANSKA MASAŽA®

Masaža koju je osobno za vas kreirala Esensa Mediterana. U njoj se nižu pokreti od duboke relaksacije, poticanja cirkulacije i drenažnih valovitih pokreta do ugodnog, laganog istezanja muskulature. Takvu masažu prati masažno ulje pod nazivom “Mediteranska šuma®” s posebnim omjerom eteričnih ulja bora, lavande i ružmarina. Ova holistička masaža pruža izvanredan osjećaj povezanosti s prirodom, stvarajući sklad duha i tijela.

MASAŽA 1000 OTOKA®

Masaža 1000 otoka® koja se izvodi s masažnim uljem naranče. Specifičnost ove masaže jest smjer pokreta koji simuliraju način na koji vjetrovi zapuhuju naše otoke. Tako su kreirani pokreti “Bura®”, “Jugo®”, “Maestral®” i završni, “Mediteranske pijavice®”, koji se izvodi na sakralnom dijelu i dodatno puni sve energetske razine tijela pridonoseći osjećaju obnovljene vitalnosti.

ADRIATIC HERBAL TOUCH®

Adriatic herbal touch® je masaža s toplim biljnim oblogama od mediteranskih biljaka poput lavande, kadulje… Aromatične biljke za vrijeme masaže ispuštaju ugodne mirisne note koje uz tradicionalnu ljekovitost doprinose potpuno opuštajućem ugođaju.

ZLATNA MASAŽA®

Golden life masaža®: prepustite se veličanstvenom osjećaju topljenja ulja i 24-karatnih zlatnih listića na površini Vaše kože koji zacjeljuju dušu dok se za Vaše tijelo brinu dva terapeuta. Simultanim pokretima ruku na obje strane Vašeg tijela veličaju trenutak vašeg prisustvovanja ovoj nesvakidašnjoj ugodi.