Novosti

Častimo vas popustima od 15 i 20 % za kupnju u našem web shopu!

Iskoristite popust od 15 % na sve proizvode iz naše ponude i uživajte u kvalitetnim serumima za lice, pilinzima, njegujućim maskama, kremama za lice i oči kao i proizvodima za njegu tijela.

Dovoljno je samo da tijekom narudžbe (pri pregledu košarice “VIDI KOŠARICU”, a prije plaćanja) putem našeg web shopa u prostor za “kod kupona”  upišete kod  summer15 i odaberete “PRIMJENI KUPON” i automatski će vam se računati 15 % niža cijena proizvoda. 

Kod  linija proizvoda Prestige Spa  i Prestige Spa Man , želite li popust od 20 %, važno je da upišete kod  summer20 uz napomenu da prvo upisujete jedan kod, zatim drugi ako imate kombinaciju proizvoda. Sustav sve precizno sam računa. VAŽNO: kodovi su važeći od 15 sati 29. lipnja do ponoći 7. srpnja 2023. godine.

DAR IZNENAĐENJA: za sve vas koji napravite narudžbu u vrijednosti proizvoda iznad 50 € / 376,73 kn , imamo i dodatan dar: vrijedan set uzoraka koji će vas oduševiti! 

 

Troškovi dostave na području Republike Hrvatske:

• narudžbe do 55 € / 414,40 kn plaćaju se po tarifi od 5,98€ / 45,06 kn
• narudžbe iznad 55 € / 414,40  kn imaju BESPLATNU DOSTAVU (vrijedi samo za područje Republike Hrvatske)

Svi proizvodi dostavljaju se putem kurirske službe GLS.

 

Znate li…

  • da je Esensa Mediterana kozmetika u kojoj uživaju u wellnessima nekima od najboljih hotela u Hrvatskoj, ali i u Europi?
  • profesionalna kozmetika koju u svom radu imaju mnogi kozmetički saloni
  • jedna je od najnagrađivanijih domaćih brandova na svjetskoj razini
  • i najvažnije: o kvaliteti sastojaka i njihovom moćnom djelovanju progovara svaki naš proizvod.