Novosti

Predstavljamo Acqua D’Istria parfeme

Možda niti sami nismo svjesni koje sve mirise pamtimo i kako oni utječu na naše osjećaje, ali mnogi znanstvenici smatraju da je osjetilo mirisa povezanije s našim pamćenjem i emocijama više nego bilo koje drugo naše osjetilo.

Osobno pamtim miris bakinih kolača, miris polja kroz koja smo kao djeca trčali, miris ljetne večeri.. Jorgovan me podsjeća na moj prvi poljubac u životu, a miris lavande na more i ljeto i Esensu Mediteranu. Ljude ponekad pamtim i po parfemima koje nose… Sjećam se da me je jako iritirao parfem moje profesorice iz latinskog.

Ne znam je li naša Ivana Legović planirala ostaviti u našim sjećanjima snažan miris, iako nas je do sada mnogim svojim proizvodima već do sada mnogo puta očarala raznim mirisnim notama,  Ivana i labaratorij Esensa Mediterana ovog ljeta su nas posebno ugodno iznenadili i očarali svojim prvim parfemima Acqua D’Istria.

Verzija ovog mirisa za žene, pakirana u bijelu bočicu i kutiju, snažno se otvara kraljicom mirisnih nota Damask ružom čiji stav i oštrinu dopunjava ružičasti papar i voćni crni ribiz, a razigranost daju vesele citrusne note bergamota i limuna. Bazu parfema ispunjava drvenasti miris prekrasnih nota cedra, ambera povezanog sa senzualnim mošusom te Styrax – Sweet Gum aromom blage balzamične, cvjetne i pomalo začinske smolaste arome jantara.

Jednostavno je očaravajući.

Acqua D’Istria, parfem za muškarce, predstavljen je u elegantnom crnom pakiranju i na taj način stilski prati Prestige Spa Man liniju. Riječ je o delikatno izbalansiranim parfemom koji se otvara se svojim gornjim mirisnim notama ružičastog papra (Baie rose), razigrava živahnim notama citrusnog bergamota i limuna te šarmira oštrim dodirom crnog ribiza.

Oba parfema su dostupna putem web shopa, pakiranje od 50 ml iznosi 50,00 eura / 376,73 kn.