Novosti

Dan zaljubljenih i što darovati?!

Dan zaljubljenih, Valentinovo, 14. veljače, srca na sve strane tjeraju zimu i najavljuju neko novo, toplije doba (dok se ta ista veljača ne predomisli i sve zahladi).
Planirate li neke darove za dragu osobu povodom tog datuma?
Tradicionalno, kaže se da zaljubljeni muškarci biraju između parfema, nakita, slatkiša i cvijeća kao savršenih poklona za Valentinovo. No, ima i onih praktičnih muškaraca koji razmišljaju o glačalima, tosterima, novim tavama ili donjem dijelu trenirke. Ipak, složit ćemo se da Valentinovo nije dan za praktičnost, već dan za romantičnost!
Iako je najvažnije darovati svoju ljubav, ako već biramo materijalne darove, parfemi su svakako pri vrhu liste i stoga smo mi naša dva parfema – jedna  za nju, drugi za njega – Acqua D’Istria snizili za 25 % kao i još dva naša proizvoda koji su poželjni i svakako kvalitetni darovi: After shave balm i  jednu od naših kraljevskih kremi Collagen caviar cream. 
Provjerite naše POSEBNE PONUDE!

Dan zaljubljenih voli parfeme!

 Acqua D’Istria – parfem za muškarce

Delikatno izbalansiran parfem, otvara se svojim gornjim mirisnim notama ružičastog papra (Baie rose), razigrava živahnim notama citrusnog bergamota i limuna te šarmira oštrim dodirom crnog ribiza.

 

 

Acqua D’Istria – parfem za žene

Zavodljivi miris koji je kreiran za žene sa karizmom, snažno se otvara kraljicom mirisnih nota damask ružom čiji stav i oštrinu dopunjava ružičasti papar i voćni crni ribiz, a razigranost daju vesele citrusne note bergamota i limuna. Nakon zavodljive i pomalo oštre gornje note, romantično srce parfema ipak odaju cvjetno-voćni mirisi s notama istarskog jorgovana, pačulia te mirisna zelena jabuka koja ovoj srednjoj noti daje ugodno smirenje.

 

Praktično i romantično!

After shave balm

Umirujući melem koji osigurava dubinsku hidrataciju i osjećaj ugode na koži.
Brzo upijajući je, otklanja osjećaj zatezanja i nelagode kože.
Prirodni je derivat algi, aloe vere i maslinovog ulja.
Muškraci ga uistinu vole!

 

 

Collagen caviar cream

Bogata hranjiva krema s kolagenom, Trylagenom® i ekstraktom kavijara dubinski hrani kožu i učvršćuje je.
Jedinstveni ekstrakt crnog kavijara s proteinskim kompleksom obnovit će stanične aktivnosti.
Kvalitetna krema koja će se nakon nekoliko dana korištenja iskazati svojom kvalitetom je svakako lijep dar za svaku ženu.

 

Proizvodi su sniženi od 8. do 17. veljače 2024. godine putem našeg web shopa! Naručite ih već danas!