Novosti

Posjetite nas na Beauty and Hair Expo Zagreb 2024.

Uzbuđenje je na vrhuncu! Sutra, baš na Dan žena, 8. ožujka 2024. godine vidimo se na Zagrebačkom velesajmu na Beauty and Hair Expo Zagreb 2024.

Sve vas koje zanima kvalitetna, nagrađivana,  prirodna kozmetika s potpisom stručnjaka Esensa Mediterana od petka 8. do nedjelje 10. ožujka čekamo u paviljonu broj 9 na štandu 28. Odlična je to prigoda da se upoznate i s nama kao tvrtkom koja pruža prirodnu, profesionalnu kozmetiku za kozmetičke salone i wellness centre. Možete se upoznati s našim tretmanima lica i tijela koje možete uvrstiti i u rad i tako unaprijediti svoje poslovanje. Bit će nam zadovoljstvo upoznati vas.

U nastavku vam stavljamo shemu velesajma te pišemo što vas sve zanimljivo očekuje na ovom 25. jubilarnom sajmu Beauty and Hair Expo Zagreb 2024.

Cijena jednodnevne ulaznice je 5 eura, dok za sve dane iznosi 12 eura, a možete ih kupiti i ONLINE na ulaznice.hr

Beauty & Hair Expo Zagreb 2024

Jubilarni trodnevni Beauty&Hair Expo Zagreb donosi okupljanje istaknutih domaćih i međunarodnih brandova te stručnjaka iz područja ljepote i zdravlja. Ovaj sveobuhvatni događaj posvećen je raznovrsnim segmentima ljepote od  kozmetike preko frizura do make-a.

Posjetitelji će imati priliku istražiti raznovrsnu ponudu sajma i odabrati najkvalitetnije proizvode i usluge. Uz mnoštvo kozmetičkih proizvoda, modnih dodataka i opuštanje na raznovrsnim tretmanima, sajam će biti dodatno pristupačan zahvaljujući najavljenim sajamskim popustima i besplatnim savjetima prisutnih stručnjaka. Osim izložbenog programa, organizatori najavljuju intrigantan popratni program.

Više informacija potražite na stranicama  Zagrebačkog velesajma