Novosti

Luksuzni njemački hotel ponosno u svojoj ponudi ima i wellness rituale Esense Mediterane

U wellness ritualima branda ESENSA MEDITERANA možete uživati i u hotelu Steigenberger Frankfurter Hof. Ovaj luksuzni 5* hotel nalazi se u starom dijelu Frankfurta na Majni, ima 303 sobe i nudi pouzdanu, profesionalnu uslugu na najvišem nivou.

Wellness rituali Esense Mediterane

Wellness im je uistinu na najvišoj razini: na preko 1000 luksuznih kvadratnih metara očekuju vas pažljivo odabrani tretmani ljepote, rituali opuštanja i spa tretmani iz cijelog svijeta, a među njima uvaženo mjesto imaju i wellness rituali Esensa Mediterana. Neke od naših poznatijih tretmana možete upoznati i putem našeg weba, u rubrici profesionalni tretmani.

Osjećamo li se ponosno? Naravno! Činjenica je da smo već dugo prisutni na njemačkom tržištu (samo se slabo hvalimo) koje uistinu voli kvalitetu povezanu s duhom Mediterana.

“Posnosno, ali osjećamo se i  vrlo odgovorno u svakom koraku našeg rada: od osmišljavanja naših prirodnih, kozmetičkih proizvoda do wellnes rituala. Hvala našim partnerima u Njemačkoj što prepoznaju našu kvalitetu, viziju i autentičnost. ” – nadodala je za ovu objavu naša Ivana Legović.

U slučaju da vodite svoj kozmetički salon ili wellness centar i želite naše tretmane u svojoj ponudi, javite nam se s upitom za suradnju.