Novosti

Poklon paketi za naše najveće obožavateljice su spremni!

Pripremili smo lijepe poklon pakete iznenađenja za naše najveće obožavateljice, a na vama je da to postanete! Saznajte kako. 

Zašto prijateljici preporučujemo neki kozmetički proizvod? Zato jer joj želimo ukazati na nešto što je nas same oduševilo, što nam je pomoglo riješiti neki problem i zato jer i njoj želimo takvo isto iskustvo. Budući da Esensa Mediterana ima pravo bogatstvo kozmetičkih proizvoda koji su odlični, neki od njih i vrlo jedinstveni, mnogi od njih nagrađivani na prestižnim svjetskim sajmovima kozmetike i ljepote,  pozivamo vas da ih otkrijete i ako ste zadovoljni, preporučite, a mi ćemo znati cijeniti vaš trud.

Poklon paketi iznenađenja!

Tražimo naše “najveće obožavateljice” na društvenim mrežama, a na vama je da to postanete tako što ćete pratiti naše objave na Facebooku i Instagramu te ih lajkati, komentirati, dijeliti.

Ako nas pohvalite u nekoj grupi putem neke recenzije ili komentara, javite nam (i screenshot uvažavamo). Ako fotografirate naš proizvod i objavite ga na svojim društvenim mrežama,  obavezno nas označite (slobodno nam i putem poruka usmjerite pažnju na to).

Pišite iskreno, od srca i mi ćemo to osjetiti i nagraditi. Naravno, nemojte očekivati da će svaka objava ili svaki angažman biti nagrađen, već ćemo na kraju mjeseca odabrati najmanje jednu najveću obožavateljicu, a možda i više, ovisi o vama i vašem zalaganju.

Kad vam stigne paket na kućnu adresu, ono što ćemo još od vas tražiti je vaša fotografija dara i vaš komentar koje ćemo također objaviti.

Pridružite nam se već danas!